Отключи Офертата  ?
519
Verified Reviews

Мнения на нашите клиенти​

Благодарим на клиентите, които ни се довериха и споделят какво мислят за продуктите ни.
Вашата оценка има голямо значение за нас!
Based on 634 reviews
95%
(604)
3%
(19)
1%
(6)
0%
(1)
1%
(4)
Доволна

Поръчах си цял комплект и съм супер доволна, много ми харесват още докато бях бременна си ги набелязах. Единственото нещо, което мога да кажа, че на този етап не ми върши работа са едните лъжички, поръчах си стандартните и по-дълга. Стандартните лъжички са малко по-големи и на са подходящи за 5месечно бебче, но със сигурност ще ги ползвам след някой друг месец.

Здравейте, Биляна!
Много се радвам, че продуктите ни са полезни за Вас!
Радвам се да Ви информирам, че от началото на тази година предлагаме и специални лъжички за захранване, които са със стеснен силиконов накрайник и удължена бамбукова дръжка. Това ги прави иделани помощници за началото на захранването и са подходяща за момента, в който на бебето се предлагат първите “твърди” храни, т.е. храни, различни от майчиното или адаптираното мляко.
Повече информация за продукта, можете да видите тук - https://mymunche.bg/product/infant-feeding-spoon/

Оставам на разположение при други възникнали въпроси.

Поздрави,
Алекс

Купичка за храна, лъжичка и лигавник

Много съм доволна от покупката! Благодаря, за коректността и бързата доставка!
Много качествен материал! 🙏
Страхотни сте!

Д
Термос за храна
Данислава Иванова
Компактен,практичен и удобен

Страшно доволни сме от термоса за храна.Използваме го навсякъде.Храната вътре не се разлива и я държи топла

П
Бамбукова Купичка с Име
Полина Костова

Всичко беше така, както си го представях!
Благодаря Ви🙏🏽

Т
Термос за храна
Таня Топчиян
Чудесен и практичен термос

Храната се запазва топла за дълго ,а цветовете са толкова свежи - имаме розов и жълт.

Супер

Бърза доставка и чудесен продукт

Н
Бамбукова Чашка с Име
Невена Вълчева
Пълен комплект

Здравейте, мили хора!
Искам да Ви разкажа, че от доста години пазарувам за на мои близки децата от Mymunche.bg.
Адски доволни са!
Имат пълният им комплект.
Децата се хранят самостоятелно без проблем!
Любими са им!
Дойде ред и аз да стана майка!
Докато бях бременна реших, че един от първите подаръци на моето бебе ще бъде точно комплект отMymunche.bg
Пристигнаха и чаках с нетърпение момента на захранването!
Започнахме да се захранваме супер лесно.
Лъжичките са много удобни и лесно се мият, също така и купичката.
Сега ни предстои да използване и останалите неща от комплекта.
Имахме лек дефект в първата купичка за хранене, но веднага решихме проблема с нова, която беше изпратена за сметка на сайта.
Благодаря, Ви за бързата реакция и, че не ни оставехте дълго без ползване на любимите ни съдове за хранене!
Мога само да кажа, че тези хора ,които стоят зад този сайт са невероятни ХОРА и ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, които си разбират от работата и искат всеки един от нас да е доволен и го постигат!
Благодаря, че Ви има!
Препоръчвам!

Изключително доволна!

Изключително съм доволна от поръчката,която направих! Купичката и лъжичката са страхотни! С радост пак бих поръчала някой от продуктите ви!

Обичам моите лъжички

'За погачата ми подариха купичка и лъжичка. Но така се влюбих в нея, че мама ми поръча още три ☺️ Обичам да си хапвам с тях, защото са меки и много удобни. А също обожавам да си чешкам зъбките ♥️" - Миши, на 7 месеца

М
Бамбукова Купичка с Име
Маринела Ангелова
Супер е, но имам малко забележки

Купичката е страхотно изработена. Вакуума наистина е силен, но при нас издържа няколко секунди и малко по малко се отпуска и ако не го натискам отново през няколко секунди, детето може да махне купичката. Същото е и с чинийката. Другото е че все още не мога да използвам лъжичките. Прекалено са големи за детето ( 8 месеца), но ще изчакам за тях още време и ще ги предложа.

Здравейте, Маринела!
Благодаря Ви за обратната връзка и времето, което отделихте да го споделите!
Бих искала да обърна внимание, че повърхността на масата, където поставяте съдовете, трябва да е гладка, суха и добре почистена. Ако е грапава или релефна, има неравности, или е влажна, силиконовият пръстен няма да успее да създаде вакуум и да залепне добре. Можете да направите тест, като опитате да залепите купичката върху гладък кухненски плот или стъкло.
Също така бих искала да отбележа, че предлагаме и специална лъжичка за захранване, която е подходяща за момента, в който на бебето се предлагат първите “твърди” храни, т.е. храни, различни от майчиното или адаптираното мляко. Лъжичката е със стеснен силиконов накрайник и удължена бабукова дръжка, за по-лесно използване.
Повече информация за нея можете да откриете на продуктовата страница в сайта ни.

Поздрави,
Алекс

Уникални продукти

Най-добрата ми покупка до момента!

Й
Бамбукова Купичка с Име
Йоанна Атанасова
MyMunche

Страхотна изработка, лесна за ползване и подръжка!

Невероятни продукти!

Първо ми хареса, че са бамбукови! Много харесах и жълтият цвят - буквално се влюбих в него! На живо продуктите са още по-хубави и качествени! Книжката за захранването е много добра! Много съм доволна , че избрах MyMunche за моето дете! <3 Съвсем скоро ще започнем да ги ползваме! :))
Благодаря много и на Мими (beglam.girl) за кода и препоръките! <3
Поръчах също и като подарък за бебчето на приятелка! :)

Препоръчвам

Много съм доволна от купичката и от чинийката. Препоръчвам ги

Страхотни

Здравейте,
Искам да изкажа огромната си възхита от продуктите на MyMunche . Наскоро ни подариха пълния комплект купичка, чинийка, лъжички, виличка и чаша.
Най-функционалният подарък за мен. Алекс дори вече се опитва да се храни и пие сама с тях и мръсотията си остава в чинийката/купичка и по таблата. Вакуума захваща наистина здраво, а дръжките на приборите са наистина удобни за хващане.
Огромно благодаря.

Приятно изненадани!

Здравейте, ние още сме малки за купичка и лъжичка, но си поръчахме да сме готови!

А
Бамбукова Купичка с Име
Александрина Кръстева
Комплекта е чудесен!

Комплекта е чудесен, нямам търпение да го използваме.
Може да помислите за лигавници с име ,както и гравиране на виличката не само лъжичката.
Книгата за захранване има доста информация и рецепти и всичко е обяснено, наистина ще ми е от полза.

Ревю

Поръчахме два комплект. Купичките и чинийките са много добре изработени.
Лъжичките изглеждат добре.
Вакуум дъното прилепва много добре към масата и не може да се обърне.

Разочаровани сме от това което ги отличава от другите бамбукови съдове, а именно гравирането. Някой буквички имат доста поизбелял и незабележим вид.
Практични са, но ако държите на гравирането-твърдо не си заслужава.

Здравейте, Лорис!
Благодаря Ви, за обратната връзка!
Радвам се да чуя, че комплектът Ви харесва! Разбирам напълно разочарованието Ви относно гравирането. Бих искала да обърна внимание, че продуктите, които предлагаме са изработени от цели елементи висококачествен естествен материал, а не компресиран бамбуков талаш. Различните пластове бамбук, имат различни цветове и при гравирането в дълбочина е възможно да се получи тази цветова разлика, която не можем да контролираме.
Постоянно се стараем да се развиваме и подобряваме, затова вложихме време и инвестирахме в изцяло ново оборудване, за да подобрим технологията на изработка, така че занапред да оправдаем очакванията Ви по отношение на гравирането.

Поздрави,
Алекс,

Г
Бамбукова Купичка с Име
Глория Кирякова
Супер качество и изработка

Много сме доволни от сета,който купихме!
Много е удобен,красиво и качестено изработен, и наистина нямат мърдане от масичката на столчето,благодарение на вакумното дъно!Много се радвам,че намерих решение за опазване на чистотата по време на хранене! Показвам нагледно!ТОП СТЕ!

Страхотна!

Купичката е много добре изработена, пристигна супер бързо, за което съм много благодарна, масивна е и заедно с вакуум дъното - със сигурност детето не може да я обърне.

О
Бамбукова Купичка с Име
Орнела Ваклинова
Несполучливо гравиране

Поръчах два комплекта купички и чинийки, към които получих по две лъжички. Изглеждат много добре, удобни са, почистват се лесно и са стабилни. Поръчката и доставката бяха светкавични, единствено надписите не са еднакво отчетливи. Едната купичка е с поизбелели буквички, чинийката същи, а на едната лъжичка почти няма надпис. Съдовете са удобни, но това което ги отличава от други подобни (гравирането) не си струва парите.

Здравейте, Орнела!
Благодарим Ви за времето, което отделихте да споделите впечатленията си с нас!
Бих искала да обърна внимание, че продуктите, които предлагаме са изработени от цели елементи висококачествен естествен материал, а не компресиран бамбуков талаш. Различните пластове бамбук, имат различни цветове и при гравирането в дълбочина е възможно да се получи тази цветова разлика, която не можем да контролираме.
Винаги се стараем да се вслушваме в обратната връзка на клиентите ни и вследствие на това инвестирахме време, усилия и средства в изцяло ново оборудване. Вече можем да предложим подобрена технология за гравиране на имената върху бамбуковата ни посуда, като всички купички ще бъдат гравирани дълбоко и ясно.

Желая Ви лек и усмихнат ден! ☀️️

Поздрави
Алекс,

Харесаха ми,удобни и качествени.Само на едната лъжичка надписа е малко по-блед.Благодаря!

Здравейте, Шазие!
Благодарим Ви за обратната връзка!
Бих искала да обърна внимание, че продуктите, които предлагаме са изработени от цели елементи висококачествен естествен материал, а не компресиран бамбуков талаш. Различните пластове бамбук, имат различни цветове и при гравирането в дълбочина е възможно да се получи тази цветова разлика, която не можем да контролираме.
Радвам се да съобщя, че инвестирахме време, усилия и средства в изцяло ново оборудване, което ще позволи надписите да бъдат гравирани по-отчетливо и ясно.

Поздрави,
Алекс,

Й
Бамбукова Купичка с Име
Йоана Николова
Доволна

Здравейте, много съм доволна от купичката. С голямата ми дъщеря я ползваме вече трета година почти ежедневно. Бих се радвала, ако предлагате повече цветове. Прилагам снимка как изглежда купичката ни сега.

Красиви и удобни за ползване.

Искате да поръчате комплекта за хранене MyMunche и за Ваше любимо дете?
cross