Отключи Офертата  ?

7 Причини, Поради Които Майките Избират Бамбукови Съдове MyMunche За Захранване На Детето Си

бамбук

1. Без вреди за здравето на детето

Бамбукът е чудо на природата, а бамбуковите съдове MyMunche използват неговите качества, за да осигурят безопасно хранене за вашето дете. Сбогувайте се с опасенията, които често идват с пластмасата, че вредни микрочастици (като от BPA и BPS) и химикали могат да попаднат в храната на бебето. С бамбука избирате естествен, нетоксичен материал, който поставя на първо място здравето и благополучието на малкото човече.
бамбукова купичка с вакуумно дъно

2. По-спокойно хранене без бъркотия

Възползвайте се от удобство на бамбуковите купички и чинии със силиконов пръстен, който играе ролята на вакуумно дъно. Тази иновативна технология със "засмукване" придържа непоклатимо съдовете върху масичката за хранене на детето. С това слагате край на разлятите купички, обърнатите чинийки и бъркотията, като позволявате на бебето да изследва храната си, без да настава пълен хаос.
самостоятелно хранене на детето

3. Насърчават самостоятелното хранене

Бамбуковите комплекти за захранване MyMunche са проектирани с оглед развитието на бебето. Хитрото вакуумно дъно на купичката и чинийката предотвратява голяма част от опитите на детето да обърне съдовете. Благодарение на него, бебето разбира с течение на времето какво е приложението им. Осъзнава, че съдовете не са играчка, която да хвърля, макар разбира се да се опитва да ги дръпне или бутне. Ергономичният дизайн на лъжичката улеснява малките ръчички при захващане, като подпомага усвояването на нови умения и насърчава самостоятелно хранене. Всичко това е от съществено значение за растежа и когнитивното развитие на детето.
силиконов лигавник MyMunche

4. Спестяват време от чистене и пране

Лигавникът MyMunche е силиконов (т.е. напълно непромокаем) и завършва с джоб за изпадали хапки. Вместо върху дрешките на детето или върху пода, голяма част от храната се събира в джобчето. Така ще си спестите от тоновете пране, тъй като и един лигавник MyMunche е напълно достатъчен за всяко хранене. Няма нужда да го изпирате в пералня, борейки се с упоритите петна, нужно е само бързо изплакване с вода. И е готов за следващо ползване!

5. Осигуряват нежна грижа за малкото човече

Венците на бебето са много чувствителни, особено в периода на никнене на зъбки. Ето защо преходът към твърда храна трябва да бъде деликатен. Бамбуковите прибори за хранене MyMunche са естествено гладки. Лъжичката завършва със силиконов накрайник, който осигурява комфортно хранене за бебето при всяка хапка. Често майките споделят, че децата им използват лъжичката като гризалка за облекчаване на сърбежа при появата на първи зъбки.
бамбукова купичка с име на детето

6. Развиват езика и грамотността

Съдовете на MyMunche са гравирани с името на детето. От една страна, чисто емоционално, това е много подходящо за изненада. Със сигурност показвате умисъл и специално отношение с избора на персонализиран подарък. От друга страна, изписването на името върху съдовете на детето, с които то прекарва време всекидневно, е изключително полезно за развитието на езика и грамотността от най-ранна възраст. Честото виждане на името му, помага на детето да заучи и разпознава букви, а с напътствия от мама, да имитира и звуците им. Този контакт полага основите на езиковите умения, тъй като детето започва да разбира, че буквите се комбинират, за да образуват думи, с които всъщност ще борави по-уверено в бъдеще.
еко материали за детски съдове

7. Еко избор с мисъл за бъдещето

За разлика от пластмасата, бамбукът е биоразградим и не оставя траен  отпечатък върху природата. Бързо възобновяем е, което го прави истински устойчив материал. Ето защо бамбуковите съдове на MyMunche са чудесен избор за родителите, които се отнасят с грижа и внимание не само към децата си, тук и сега, а и към света, в който ще израстнат и живеят, утре и за години напред.
ПОРЪЧАЙ СЕГА  ??
Всичко, описано по-горе, попада сред причините, заради които хиляди майки избират бамбуковите съдове за своите деца. Вижте какво казват те самите за MyMunche:
"Нашето маймунче ? Изключително доволни от качеството. Много бърза доставка! Благодарим ☺️"
Е.П.
"Страхотно!!! Супер качество на материала, от който са изработени продуктите, лесно се почистват и най-важното по-малка възможност всичко да е на земята ?"
Z.N.
"Освен красиви, разбира се, са практични и много удобни, което за мен беше много важно, лесно се мие купичката и прилепва здраво към масичката, благодаря ползваме го комплекта с удоволствие ?❤️"
Инна Йорданова
"Много ни хареса купичката. Моето маймунче е на 6 месеца и тепърва опознава света около него и се опитва да обърне всичко, което успее да хване, а аз съм много доволна, че няма как да разлее храната навсякъде ??"
Джулия Митева
"Комплектът е страхотен!
⭐Красива и качествена изработка! Залепващото дъно на купичката е много удобно, няма възможност съдържанието да се изсипе.
⭐Малкият Матей също много я хареса!"
Даниела
"Щастливо самостоятелно хранене.
Много Ви благодаря за прекрасните купичка, чинийка, лигавник и приборчета. Момчето ми вече се храни самостоятелно. Прекрасни са! 
????"
Г.И.
Благодарим на всички 12,000+ страхотни клиенти, които през годините се довериха на MyMunche в избора на комплекти за захранване на бебето! Очакваме и Вашето дете в Клуба на палавите малки Маймунчета. Възползвайте се от нашата оферта:
ПОРЪЧАЙ СЕГА ??
ПОДАРЪК ЛЪЖИЧКА С ВСЕКИ СЪД
ВЗЕМИ СЕГА С
15% ОТСТЪПКА
Избери цвят и персонализирай комплект за хранене MyMunche и за свое любимо дете!
ПОРЪЧАЙ
Удобно от онлайн магазина
С бърза доставка
0
Остават ти още 65,00лв до безплатна доставка! BG
Количката е празна!

Изглежда, че не сте добавили продукти в количката.

Разгледайте продуктите
cross