120+ ревюта
Бамбукови съдове с име
на детето
Създайте персонализиран комплект за хранене!
Another Tab
За Нас
MyMunche е приятел на малките палавници още от захранването, през периода, когато децата правят първи опити да се хранят сами, та чак до момента, когато вече се справят съвсем самостоятелно с храненето. Иска ни се храненето, освен полезно и забавно за децата, да е също лесно за “почистващия персонал” след това.
За да са щастливи децата, трябва да ги оставим да опознават заобикалящия ги свят на воля
Производител със сертфикат за качество и проверени безопасни материали
Комплектът за хранене е изключително практичен, а и много, много личен
Без ограничения за вроденото им любопитство
Вакуумният пръстен, играещ ролята на дъно на купичката и чинийката, “залепва” здраво при натиск и не оставя място за маймунджилъци! Детето може да ръкомаха жизнерадостно, да посяга към храната с вродения си интерес, а вие да сте спокойни, че няма да настане страхотна олелия.
100% безопасни материали
Без BPA, без BPS и без всички страховити абревиатури, от които ни настръхват косите. Купичката, чинийката и дръжката на лъжичката са изработени от естествен бамбук, известен с антибактериалните си свойства. А за вакуумното дъно, мекия накрайник на лъжичката и лиганивка е използван нетоксичен (хранителен) силикон.
Включена персоналзация
Освен че е мило и лично, да гравираме името на малкия притежател на купичката и чинийката му, е и още един начин детето да се учи. Превърнете храненето в забавна игра на познаване на буквичките от името му. Ангажирайте вниманието му и се хранете още по-спокойно.
Изберете комплект
за вашето дете или
като подарък за бебе
Направете наистина специален подарък
С MyMunche избирате от бамбукова купичка, подходяща за пюрета, каши и супи, и от бамбукова чинийка, подходяща за резенчета плодове и зеленчуци, месо, сандвичи и други вкусотии. При поръчката на всеки съд, получавате и лъжичка - напълно безплатно, като подарък от нас. По желание, можете да добавите към сета и непромокаем лигавник с джобче за събиране на храна. Комплектът, който поръчате, пристига в кутията ни от рециклирана хартия, грижливо и красиво обвит в италианска тишу хартия в цвят, отговарящ на цвета на вашия комплект.
Повече усмивки по време на хранене, по-малко чистене и пране след това
Купичка и чинийка, гравирани с името на малкия им притежател
Безопасни материали и удобни съдове, подходящи за деца
Easy To Use
Aenean at erat euismod, efficitur nibh vel, blandit leo. Nam consectetur justo eu dolor lobortis, id volutpat risus imperdiet. Vivamus hendrerit neque eu digniss.
MyMunche се използва лесно
1. Натиснете
Вакуумното дъно на купичката и чинийката 'залепва' върху масичката на столчето за хранене на детето.
2. Уверете се, че е поставена добре
Не помръдва, след като е 'залепнала' върху всяка гладка, суха и добре почистена повърхност.
3. Освободете с езичето
Езичето на вакуумното дъно е нашата малка тайна. С него купичката и чинийката вече се премесват с лекота.
Защо MyMunche вместо други бебешки съдове?
MyMunche
Защо MyMunche е най-добрият избор за вас ?
100% естествен бамбук и хранителен силикон
Купа и чинийка с името на детето
С вакуумно дъно срещу разливане
С подарък лъжичка към всеки съд
Поръчай Сега
Други детски съдове
Nulla viverra lacus urna luctus lacus lacinia quis. Aenean a sagittis massa.
Curabitur placerat elit
Curabitur placerat elit
Curabitur placerat elit
Curabitur placerat elit
Често задавани въпроси

Какви материали са използвани за направата на MyMunche?

Купичката е изработена от 100% естествен бамбук - Phyllostachys pubescens, един от най-големите представители на вида Moso bamboo. Достига до 20 м височина и 40 см дебелина на стеблото. Бамбукът е предпочитан материал за направата на посуда, заради това, че е много устойчив на нацепване и има антибактериални свойства, защото не задържа влага (влагата е благоприятна среда за образуване на микроорганизми и бактерии).

Пръстенът, в който се поставя купичката, за да залепва здраво върху гладки и сухи повърхности чрез създаването на вакуум, е изработена от т.нар. хранителен силикон. Той е нетоксичен, абсолютно безопасен, без никакви следи от BPA (Bisphenol A), BPS (Bisphenol S).

Лъжичката е съчетание от бамбука, използван за направата на купичката, и силикона, използван за вакуумния пръстен. Мекият накрайник на лъжичката има за цел да защити нежните венци на детето в случаите, когато то инстинктивно захапва, а все още няма зъбки.

Как се залепва и отлепва бамбуковата купичка на MyMunche?

Най-напред поставете бамбуковата купичка в силиконовия пръстен. Уверете се, че повърхността на масата, където ще я поставите, е гладка, суха и добре почистена. Ако е грапава или рефелна, има неравности, или е влажна, силиконовият пръстен няма да успее да създаде вакуум и да залепне добре.
С натиск по посока на повърхността, върху която я поставяте, купичката ще залепне. За да я премахнете, само повдигнете езичето, за да вкарате въздух под пръстена. Това ще освободи вакуума и вече лесно можете да преместите.

Може ли купичката и лъжичката на MyMunche да се поставят в стерилизатор или да се изваряват в гореща вода?

Не, бамбуковите съдове за хранене на детето MyMunche не са подходящи за стерилизатор и не е препоръчително да се изваряват в гореща вода.

За деца на каква възраст са подходящи бамбуковите купички и лъжички на MyMunche?

Можете да започнете да използвате продуктите на MyMunche още от периода на захранването на бебето (4-ти/5-ти месец). А също и да продължите с храненето на детето си с тях чак до 3-4-годишна възраст, когато то вече може и да се храни самостоятелно.
Вакуумният пръстен, благодарение на който купичката залепва здраво за гладки и сухи повърхности, ще предотврати голяма част от случаите на разливане.

Как се почистват бамбуковата купичка и лъжичката на MyMunche?

След като приключите с храненето, не оставяйте купичката и лъжичката, накиснати дълго във вода, а по възможност ги измийте скоро. Отделете купичката от силиконовия пръстен, изплакнете всяка част с хладка вода и веро, подходящо за детски съдове. Оставете да изсъхнат добре и вече са готови за следващо ползване.

Може ли купичката и лъжичката на MyMunche да се поставят в съдомиялна?

Не бихме препоръчали измиване в съдомиялна машина, за да удължите живота на купичката и лъжичката. Освен това, от съображения за безопасност за детското здраве, е добре да измивате с веро, препоръчително за детски съдове, тъй като този тип препарати обикновено имат по-щадящи съставки.

Може ли бамбуковата купичка да се поставя в микровълнова фурна?

Не, бамбуковите съдове за хранене на детето MyMunche не са подходящи за използване в микровълнова печка.

Какви са размерите на бамбуковата купа MyMunche и какво количество храна побира?

Диаметърът на купичката е 140 мм, а височината й - 60 мм. В зависимост от гъстотата на приготвените бебешки пюрета, побира около 300-350гр. храна/350мл.

Лъжичката е с дължина 140мм заедно със силиконовия накрайник.
Suspsse potenti Nulla maxim
Поръчай Сега
0
Остават ти още 65,00лв до безплатна доставка! BG
Количката е празна!

Изглежда, че не сте добавили продукти в количката.

Разгледайте продуктите